Testimonials - hoe mensen Isabel ervaren
Wil jij ook je ervaring met Isabel delen?

Stuur je testimonial op door te mailen naar hallo@isabelsips.nl

"De healing experience bij Isabel. Ja zo ben ik het gaan noemen, het is veel meer dan een meditatie, het is echt een belevenis waarbij er elke keer iets anders gebeurt. Soms giert de energie door m’n lijf, soms word ik totaal rustig als een Boeddha, soms word ik super blij van binnen en heb ik zin om te gaan keten. Soms slaap ik extra zalig daarna, of heb ik juist zin om te gaan dansen. Altijd voel ik dat mijn hele wezen wordt aangeraakt en dat er op onderbewust niveau van alles geheeld wordt. Isabel spreekt ook ziele-taal, zo bijzonder. Het ene moment spreekt ze zacht en liefdevol, dan weer stevig en daadkrachtig, soms lijkt ze wel te zingen, dan weer spreekt ze heel rustig. Van de taal zelf begrijp 'k geen snars, maar het dringt energetisch mijn hele wezen binnen. Tot nu toe steeds online en ik besef dat ik geen avond meer wil missen. Ik kan eigenlijk niet eens goed uitleggen waarom niet, mijn ziel wil er gewoon bij zijn, al hebt ik nog zoveel ervaring met meditaties, dit is van een heel andere orde, echt een experience!"
Lisette, Heemstede
deelnemer online healingreis
"Hoi Isabel, het was echt een hele fijn en diepgaande healingreis. Ik voel het nog doorwerken en sluit ook heel mooi aan op het proces waar ik al middenin zit!"
Noesjka
deelnemer online healingreis
"Lieve Isabel, zo fijn de ondersteuning van jouw healings in mijn proces. Ondanks deze emotionele periode van rouw en loslaten voel ik ook een opbouwende beweging en ervaar vertrouwen in de toekomst. Dankjewel"
Anneloes M.
client
"Dank voor de meditatie van vanavond. Ik heb al een paar dagen last van mijn lijf, nek en schouders zitten vast. En tijdens de meditatie voelde ik een aanvaarding, vecht er niet tegen, het komt goed. Mooie ervaring, troostend, krachtig en liefdevol. Een vriendin heeft me op jouw pad gebracht, ik ben haar dankbaar hiervoor."
Diane
deelnemer online healingreis
"Wat was het fijn en bijzonder dit weekend! Op sommige momenten schoot ik vol, zo ontroerend en mooi was de energie. Dankjewel voor alles, prachtige engel! Liefs Madeleine"
Madeleine
deelnemer weekeind
"Hi Isabel, ik wilde nog even laten weten hoe het gaat na de healing een week geleden. Ik voel me een stuk fitter, gaat heel goed met herstel van mijn voet dus lekker veel naar buiten geweest en geniet volop van meer kunnen doen met mijn zoontje thuis ook meer balans." 
Janine W.
deelnemer online healingreis
"Lieve Isabel, Bedankt voor de zuivere en accepterende manier waarop je de meditatie leidt. Ik merk dat de stilte die we zo mogen opbouwen zich meer en meer in mij verdiept. Fijn om langs deze weg steeds meer thuis te komen. Zielsvolle groet,"
Robert S.
deelnemer online healingreis
"(healing dochtertje van 6 jaar) Hoi Isabel, het is werkelijk bizar. Na 5 dagen extreem overgeven, huilen, kronkelend van de buikpijn /niet slapen of eten is de situatie sinds gisteren 17:40 volledig gedraaid. Precies tijdens het tijdstip dat je de afstandshealing deed. Ze heeft geen pijn meer en heeft zelfs al voorzichtig haar eerste boterhammetjes gehad zonder dat ze er last van heeft. Ook weer vrolijk en praatjes. Ik ben zo blij! Heel veel dank voor je hulp en wat fijn dat je er in je vakantie tijd voor hebt gemaakt"
Tim A. Amsterdam
client
"Hi Isabel, jemig wat een bijzonder werk doe je toch en wat helend.  Ik heb nog precies hetzelfde to do lijstje, maar sinds de healingsessie doe ik dingen vanuit een veel fijnere energie. dankjewel liefs"
Sanne S.
client
''Anne (dochter 12 jaar) had de hele middag een big smile en was heel vrolijk en lief voor mij (terwijl ze laatste tijd heel kort lontje had). Ze was ook heel ondernemend. Ze heeft de hele avond op haar kamer gezongen. Ze was ook heel trots dat het zo goed klonk.  Zelf zegt ze niet zo veel verschil te merken maar ik zie wel degelijk een verandering! Meer rust, zachtheid en zelfvertrouwen. Mocht er de komende dagen iets veranderen dan houd ik dat bij. Graag plan ik een volgende sessie in. '
Nannet L.
client
"De meditaties van Isabel zijn heel bijzonder, krachtig en niet te vergelijken met welke andere meditatie dan ook."
Willeke de Weerd
deelnemer online healingreis
" Na een healing van Isabel voel ik mij als herboren. Ik loop altijd de deur uit met minder onrust, meer energie en zit voor maanden stukken beter in mijn vel. Ik kan het echt iedereen aanraden!"
India Donisi
client
"Isabel geeft de workshop op een rustige, heldere en gestructureerde wijze. Ze geeft je vertrouwen dat ook jij, na de workshop, al zelfstandig kunt healen. De dagen zijn een mooie balans tussen theorie en praktijk. Ik vond het fijn dat het zelf ervaren en uitvoeren van de pranic healing en wat daar bij komt kijken centraal stond. Wat mij vooral ook aansprak in de manier van doceren van, en de omgang met, Isabel is dat zij met beide benen op de grond staat ondanks de materie waar ze mee werkt.."
Wanda
deelnemer online healingreis
"Ik wil je nu al bedanken dat je mij hebt begeleid de poort naar mijn gevoel en intuïtie te openen. Deze gaat niet meer dicht. Tot gauw!!"
Tim A.
client
"Energie hoog houden en het gevoel hebben van alles mee te dragen, waren voor mij uitdagingen. Isabel heeft me geleerd dat dit anders kan. Isabel doet dit vol passie en een zichtbare drive om kennis te delen. Daarnaast straalt Isabel rust en vertrouwen uit. Het volgen van haar workshop was voor mij een echte must!"
Danielle 't Lam
deelnemer energiewerk
"Ik was in eerste instantie sceptisch, maar merk nu dat het werkt"
Alexandra M.
client healingsessies
"Dankjewel voor de diepe healing die ik van je heb mogen ontvangen. De geldblokkade is weg en ik vraag nu het tarief wat goed voor me voelt voor mijn healingen. Het voelt zooo goed! Dankjewel"
Ashley van Beijeren
client energiewerk
"Na een privé healing van Isabel voelde ik me enorm dichtbij mezelf en totaal Zen en dat hield dagen lang aan."
Elisabeth D. Heemstede
client healingsessie
"Hoi Isabel, een bijzondere ervaring, de healing, die ik inderdaad vannacht ook nog heel intens voelde. Alsof ik in een wolk van vibrerende energie verbleef. Vanochtend wakker met de gedachte: ik ben een geliefd kind van het universum! Warmte in mijn hart ook."
Beatrijs B.
client
"Mijn vraag aan Isabel voor de healing die ik heb mogen ontvangen was: nog meer vertrouwen op mijn intuïtie en me niet balans te laten brengen door mensen die dat willen beïnvloeden. Tijdens de healing voelde ik me enorm ontspannen en ontstond er een extreem gevoel van aarding, alsof mijn voeten aan de grond vastgemaakt waren en ik daar bijna niet los van kon komen. Deze healing heeft mij weer een stap dichterbij mijn doel en missie gebracht en daar ben ik Isabel enorm dankbaar voor."
Christa v Oosten
client healingsessie
"Ik ervaar zo ontzettend veel van onze laatste healing, ik ben zoveel meer in mijn kracht gaan staan! En de inzichten blijven binnen komen met alles wat toen door kwam, alles wat ik ooit heb weggegeven aan mensen. Het blijft op allerlei manieren bij me terugkomen, in allerlei mooi blessings. Heel erg dankbaar hiervoor, dankjewel."
Ashley van Beijeren
client energiewerk
"Na een healing sessie bij Isabel voel ik mij stukken lichter en meer ontspannen, alsof er een last van mijn schouders is weggehaald."
Ingeborg M. Haarlem
client
"Ik leerde Isabel kennen bij een yoga opleiding in Utrecht. Toen ze bevlogen vertelde over energiehealing was ik direct geïnteresseerd. Én ik was sceptisch. Zeker. Nadat ik me op internet meer in de materie had verdiept werd ik steeds enthousiaster. Isabel is een zeer professionele teacher met ongelofelijk veel kennis, die ze graag deelt. Haar down to earth benadering van healing spreekt mij erg aan. Na de eerste workshop ben ik energiehealing op een zeer sceptisch persoon gaan toepassen en het resultaat was verbluffend! energiehealing werkt, is helder en door de protocollen eenvoudig toepasbaar. Ieder gezin in Nederland zou 1 healer moeten hebben. Wat zou dat veel verandering teweeg brengen! En als je interesse hebt hierin, doe het bij Isabel, ik heb uit verschillende bronnen gehoord dat ze de beste teacher in Nederland is. "
Roekje
deelnemer online healingreis
"Ik ben blij dat ik de workshop bij Isabel heb gevolgd. Ze is gepassioneerd, betrokken, heel kundig en open minded. Doen!!!"
Eric Both
deelnemer workshops
"Ik was bij Isabel voor een energetisch"e healing, een van de redenen waren pukkeltjes op mijn buik, waar ik al een tijd mee liep. Tijdens de sessie mediteerden we samen, en op een goed moment voelde ik dat ik werd schoon geblazen, zowel van binnen als van buiten. Een heerlijk opgeruimd gevoel. Twee dagen later waren alle pukkeltjes op mijn buik verdwenen."
Lotte R. Amsterdam
client
"Hi Isabel, Nogmaals bedankt voor het mooie en inspirerende weekend. Het heeft veel indruk op me gemaakt. Ik had gisterenavond zoveel energie (dat heb ik echt nooit na een heel weekend training/workshop)."
Daniella
deelnemer
"Na de healingsessie voel ik me tot nu toe heel goed! Heel rustig, kalm, voldoende energie en ik heb goed geslapen de afgelopen nachten."
Femke V.
client
"Sinds ik bij je wegging zit ik weer helemaal vol energie!! Heb weer zin om dingen te ondernemen en af en toe merkte ik iets en dacht ik hé, zal dat nou door de healing komen, vooral de dag er na! Dus dank :)"
Suzanne M.
client
"Dag Isabel, Met een aantal mede vrijmetselaars op een groot scherm intens meegedaan met de online healingmeditatie. Het was mooi, het was fijn en het was zeer rustgevend en lichtbrengend. Dank!"
Maarten N.
deelnemer
"Lieve Isabel, Als eerste natuurlijk nogmaals bedankt voor de fijne dagen. Het was voor mij een warm bad waarin ik me kon onderdompelen. Waar ik mezelf meer dan ooit thuis voelde in een groep en mezelf een onderdeel van het geheel voelde. Dat was een fijne ervaring voor mij. Ik leerde veel, en kwam ik vooral tot rust. Mijn mind mocht zich steeds meer op de achtergrond begeven. En ervaarde ik vol vertrouwen, heerlijk! Er gebeurde mooie dingen deze dagen. En vol zelfvertrouwen keerde ik weer richting Brabant."
Cindy L.
deelnemer
"Ik heb Isabel leren kennen als een lieve, warme en hartelijke vrouw. Energiek en rustig tegelijk. Mooi in balans! De manier waarop ze in het leven staat, energiehealing haar tweede natuur is en hoe ze andere mensen helpt, is ongelofelijk mooi. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar ken."
Bjelke Debruijn
deelnemer
"Ik ben zo blij dat ik mijn workshops bij Isabel heb gevolgd! Wat een inspirerende vrouw! Ze geeft haar lessen met hart en ziel en dat voel je! De workshops zijn duidelijk en overzichtelijk. Isabel is stabiel en staat open voor jou als mens. Ik heb veel van haar geleerd en het volgen van de lessen voelden voor mij echt als thuiskomen!"
Richelle Ekhorst
deelnemer
"Isabel is naast een goede trainer met veel kennis en ervaring vooral een hele fijne persoonlijkheid. Ze weet op een makkelijke en praktische manier de kennis over te brengen en geeft je daarbij het nodige vertrouwen en bevestiging. Met haar enthousiasme en open en positieve houding weet ze mensen te inspireren en te motiveren."
Christa v Oosten
deelnemer
"'Lieve Isabel, fijn dat ik je afgelopen jaar met regelmaat heb mogen ontmoeten middels workshop, online sessie en bij je op de praktijk. Er is veel opgeruimd bij me en heb veel geleerd en weet dat er nog meer te leren valt, heerlijk. De meditatie van gisteravond met de zielentaal was erg mooi en helend. De zielentaal voelde vertrouwd oftewel het riep herkenning op. Vraag me niet hoe dit kan. Ik blijf nieuwsgierig en hoop je komend jaar weer regelmatig te mogen ontmoeten."
Marjo
deelnemer
"Na een heftige periode, voelde ik me volledig uit balans. Ik vroeg Isabel om een healing op afstand. Voorafgaand aan de healing spraken we elkaar telefonisch, omdat ze graag meer wilde weten over hoe ik me voelde. Het was een heel prettig gesprek waarin ik me echt gehoord voelde. Tijdens het gesprek benoemde ze een aantal dingen die mij meteen aan het denken zette. Ze voelde precies aan waar ik behoefte aan had. Vervolgens heb ik een healing ontvangen die me erg ontspannen maakte. De dagen erna voelde ik me duidelijk minder zwaar en beter."
Bjelke Debruijn
client healingsessie
“Isabel geeft helder en duidelijk les. Ze weet goed wat ze wil overbrengen. Ze is ervaren en voorbereid, toch voelt niet alsof ze ‘een programma staat af te draaien’. Er is na de theorie steeds voldoende ruimte voor vragen, Isabel checkt continu of iedereen de materie goed kan volgen en ze observeert alle deelnemers ook individueel, ik voelde mij echt gezien. Daarnaast is de balans tussen theorie en opdrachten heel prettig. Isabel is spiritueel en staat toch met beide voeten op de grond. Grappig ook! Ik heb twee hele fijne dagen gehad, niet alleen door de methodiek, maar juist door de energie en uitleg van Isabel!”
Tamara
deelnemer workshops
"Ik vond het heel bijzonder om een healing van Isabel te ontvangen. Ik kreeg op het einde mooie dingen van Isabel terug over mijzelf, familielijnen en zelfs een vorig leven kwam voorbij. Na de healing kon ik voelen dat er echt iets in mijn systeem veranderd was en voelde ik rust."
Suzan
client
"Ik vond het supergaaf gister Isabel, heel fijn om samen met jou de healing te doen en even alle details weer door te nemen en daarbij natuurlijk speciaal een healing voor het coronavirus... was leuk met zoom, hoop op gauw weer zo’n bijeenkomst! Veel liefs"
Eline P
deelnemer
"Isabel heb ik leren kennen als een warme en toegankelijke vrouw. Ze is heel bevlogen voor haar werk en gelooft 100% in wat ze doet. Ondanks dat ze behoorlijk spiritueel is, staat ze ook lekker praktisch met beide benen op de grond, dat vind ik heel prettig. Ik doe bij haar de meditaties, heb healingsessies gehad en heb de basiscursus Pranic Healing gedaan. Haar healingen zijn heel fijn, ik kom er altijd heerlijk ontspannen en opgeladen vandaan en kan er weken op teren. De meditaties zijn heel bijzonder en krachtig en niet te vergelijken met welke andere meditatie dan ook."
Willeke de Weerd
deelnemer
"Isabel heeft een unieke vorm van aanwezig zijn. Zowel in de sessies die ik van haar ontving als in de workshops die ze geeft weet ze goed de balans te vinden tussen het geven van persoonlijke aandacht en toch juist ook een gepaste professionele afstand te behouden zodat iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn en te ontwikkelen. Isabel is enorm gepassioneerd en authentiek. Ik ben dankbaar dat ik haar heb leren kennen en dat ik op de energiehealing trein ben gesprongen."
Aukje B.
deelnemer
"Ik heb Isabel leren kennen als een warme en toegankelijke vrouw. Ze is enorm bevlogen en ondanks dat ze behoorlijk spiritueel is, staat ze ook lekker praktisch met beide benen op de grond."
Willeke de Weerd
client
"Ha Isabel, the day after.. Dankjewel voor de fijne sessies van gisteren! De uitwerking is bij ons allebei verschillend. Ik was heel erg moe gisteren en ben op de bank in slaap gevallen (Ik slaap nooit overdag). Ik voelde me vandaag rustig en ontspannen. Er lijkt ook iets veranderd te zijn in de verbinding met mijn ex. Ik sprak hem gisteren avond en kon nu veel makkelijker aangeven dat ik liever afstand wilde nemen van het proces wat hij zelf doorloopt en waar hij mij altijd in betrekt. Dus heel fijn dit te merken in mij. Tot de volgende keer."
Mo
client
"Als Energetisch Massage Therapeut geef ik in mijn praktijk zowel holistische massages als energetische sessies. En het is dus heel belangrijk om ook goed voor mezelf te zorgen om in balans te blijven. Enkele maanden geleden voelde ik dat ik niet meer in mijn kracht stond, dit had zowel fysiek als mentaal/emotioneel een weerslag op mijn welzijn. Ik werk zelf met Reiki en Regenesis Healing maar had Pranic healing al een paar keer voorbij zien komen via verschillende kanalen. Het trok mijn aandacht en puur op intuïtie maakte ik een afspraak bij Isabel. Het voelde vertrouwd, warm, kundig en intens. Het effect van haar healing was bij mij onmiddelijk. Na twee sessies voelde ik dat ik weer contact had met mezelf, dat emoties tot rust kwamen en dat ik mijn energie weer voelde stromen."
Aukje B.
client
Wil jij ook je ervaring met Isabel delen?

Stuur je testimonial op door te mailen naar hallo@isabelsips.nl