De levensreis van Isabel Sips 

Door en krachtige paranormale ervaring toen ik 14 was wist ik: ‘Er is meer tussen hemel en aarde dan wat mij in eerste instantie geleerd was’. Voor mij was dit het startpunt van mijn spirituele zoektocht. Sinds dat moment ben ik bewust op zoek gegaan naar de antwoorden op de vragen: ‘Wie ben ik, waarom ben ik hier, wat heb ik te leren op deze aarde en wat is mijn taak?

'Healing the world, starts with healing yourself'

Fysiek reizen
Vanaf mijn 21ste vloog ik de wijde wereld over als stewardess. Van nature ben ik een avonturier, speels, houd ik van reizen. Ik hou van vreemde landen, andere culturen, verschillende mensen. In verschillende werelddelen voel ik mij thuis. Tegelijkertijd heb ik veel met spiritualiteit gedaan. Vanuit het fysieke reizen zijn er steeds meer dingen op mijn pad gekomen, waardoor ik ook de weg naar binnen ging maken. Ik werd aangetrokken door energetisch werk. Maar ik vond het niet in al die systemen. Toen Master Choa Kok Sui van Pranic Healing op mijn pad kwam, wist ik ‘Wauw, dit is cool.’ Ik ging lesgeven in Pranic Healing wat tegelijkertijd ook enorm bijdroeg aan mijn eigen bewustwording pad.

Ik ben me bewust dat wát je ook uitdraagt, je altijd zelf centraal staat. Voor mij werkt het helend om de schaduwkanten in mezelf op te zoeken en die te omarmen, waardoor ik vervolgens mezelf kan omarmen in alles wie ik ben. Mijn hele leven staat in het teken van spiritueel groeien en alles uit mezelf halen, haast op een fanatieke manier. Daardoor ben ik altijd bereid geweest om alles aan te gaan, om ook mijn duistere kanten op te zoeken en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Het is mijn doel om echt mijn hele essentie te onderzoeken, en schoon te maken. Zodat ik vanuit mijn essentie kan ervaren en leven.

IMG_1403
In het begin was ik vrij sceptisch over energie, nu kijk ik eigenlijk bij alles naar de energie, dus áchter de fysieke realiteit. De gedrevenheid om er achter te komen hoe het allemaal werkt, is intens groot en ik besef dat we het uiteindelijk ook niet goed weten. Dit inzicht heeft mij ongelooflijk veel gebracht, mijn gevoeligheid is enorm vergroot en het heeft me ook heel scherp gemaakt, wat werkt wel voor mij en wat niet. Ik volgde altijd al wel mijn intuïtie, en mijn gevoel. Ook dat heeft zich versterkt in mij. Zeker mijn gevoeligheid, wat ik vaak als last heb ervaren en daar de nodige uitdagingen in heb gehad. Inmiddels kan ik mijn gevoeligheid en intuïtie inzetten om anderen te begeleiden.
"Ik werk met de kracht van liefde"

Van fysiek naar astraal reizen
De dualiteit van fysieke en astrale reizen boeit mij. Hiermee bedoel ik naast de uiterlijke reizen gaan naar de innerlijke reizen. Met Energiewerk wil ik mensen meenemen op hun innerlijke reis. Soms gaan we astraal reizen, soms nog weer op een andere manier, ik ben daar en ik neem je mee en ik breng je ook weer terug. Eigenlijk ben ik een soort van spirituele tourguide, gids op een innerlijke reis. Ik weet de weg in andere dimensies. Ik ben er goed in om mensen mee te nemen en ik neem ze ook weer mee terug, waardoor ze veel veiligheid ervaren. Blijkbaar kan ik daar zijn en me bewegen en ik ben goed in astraal reizen omdat ik me overal tussendoor kan bewegen, snel kan switchen en de weg weet. 

Healing, bewustzijns- en energiewerk
Na 18 jaar te hebben gevlogen als stewardess voelde ik in 2018 dat ik klaar was met fysieke vliegen en dat het tijd was om me volledig te gaan richten op Energiewerk. Ik heb nu 14 jaar een praktijk waarin ik veel ervaring heb opgedaan met het healen van mensen, en het opleiden van mensen tot energetisch therapeut, zowel nationaal als internationaal. Nu ben ik op het punt in mijn levenspad dat ik fulltime krachtige healing meditaties, workshops en cursussen kan en mag geven, waar mensen diep door geraakt worden. Mensen kunnen zich dan lichter voelen, liefdevoller, energieker of komen juist hun schaduwkanten tegen die ze dan volledig omarmen en oplossen.

Dit werk is prachtig om te doen. Steeds opnieuw ervaar ik dat mensen meer bereid zijn om vanuit hun essentie, vanuit wie ze werkelijk bedoeld zijn, het leven willen leven. Liefdevol leven vanuit het hart, geleid door de ziel zodat ze volledig in de flow kunnen zijn en zich in de nieuwe wereld die zich gaat aandienen, steeds meer op hun gemak voelen. Ik word gigantisch blij om te merken dat ik steeds krachtiger daar een bijdrage aan mag leveren!

"Met mijn energiewerk wil ik mensen meenemen op hun innerlijke reis."

Pranic Healing en (Zelf)kennis
Veel van mijn kennis en ervaring komen uit het Pranic Healing systeem van de grondlegger Master Choa Kok Sui uit de Filipijnen. Sinds 2008 heb ik me volledig gespecialiseerd in deze methodiek van energiegeneeskunde zowel in mijn praktijk, als de 14 jaar dat ik andere mensen hierin heb opgeleid. Dit systeem heeft mij een sterke basis gegeven over hoe het energiesysteem werkt. Naast dit systeem heb ik door de jaren heen me in meerdere ‘healingsystemen’ verdiept. Zo ook jaren bij een spiritueel teacher in Indonesië in de leer geweest. Ook hebben mijn helende talenten en intuïtie zich ontwikkeld, en mag ik op diepere lagen meekijken en energie transformeren. Het heeft mijn bewustwording over energie en hoe dat werkt, enorm vergroot. Een mens is meer dan alleen een lichaam, het ziele-aspect is enorm essentieel. 

Veel van mijn kennis en ervaring en ook technieken die ik inzet tijdens de 1-op-1 sessies komen uit het Pranic Healing systeem van de grondlegger Master Choa Kok Sui. Sinds 2008 heb ik me volledig gespecialiseerd in deze methodiek van energiegeneeskunde zowel in mijn praktijk, als de 14 jaar dat ik andere mensen hierin heb opgeleid. Dit systeem heeft mij een sterke basis gegeven over hoe het energiesysteem werkt. Naast dit systeem heb ik door de jaren heen me in meerdere ‘healingsystemen’ verdiept. Ook hebben mijn gaves en intuïtie zich ontwikkeld, en mag ik op diepere lagen meekijken en energie transformeren.

Isabel is een bewuste, betrokken en ervaren energiecoach die mensen begeleidt zodat zij bewust in hun krachtveld staan. Hierdoor kunnen zij meer energie en levensvreugde ervaren. Isabel biedt zowel 1-op-1 healings als groepssessies aan, zoals workshops, retreats en online groepshelingen. Zij zorgt ervoor dat jij inspiratie, ondersteuning en healing ontvangt op jouw ontwikkelingspad. 

 
Reis je mee?