Online healingreizen - reis je mee?
Ervaar de magie van de online healingreis

 De reis naar binnen is een moedige reis. Zowel licht als schaduw wil ervaren worden. Tijdens de groeps healingreis maken we een reis naar binnen. Daar waar jij op dit moment bent op je pad, zullen zich ervaringen, inzichten en healing ontvouwen. Ervaar je innerlijke kracht en de onvoorwaardelijke liefde die je bent.

Wat is een online healingreis?

De healingreis staat voor opschoning en bekrachtiging, voor healing en transformatie. De weg van je hart. Tijdens de healingreis zul je ‘oude’ energie die niet meer bij je hoort loslaten, en ruimte maken om jezelf weer op te vullen met je eigen zielsenergie, jouw oorspronkelijke frequentie. Iedere healingreis is uniek. Het is een reis naar binnen. Een reis die je weer verbind met je hart en je te laat ervaren wie je in wezen bent. Je vult jezelf weer op met jouw energie, je belichaamt op diepere lagen jouw energie. Waardoor je steeds meer vanuit jouw unieke zijn en innerlijke kracht in het leven staat.

Wat je kunt merken in je dagelijks leven
  • Vaker keuzes maken vanuit je hart

  • Meer levensvreugde, minder stress

  • Minder in je hoofd, minder maalgedachtes

  • Makkelijker het verleden loslaten

  • Liefdevoller naar jezelf en je omgeving

  • Meer harmonie in relaties

  • Meer bewustwording in je proces

  • Je kwaliteiten en gaves openbaren zich

'Lieve Isabel, bedankt voor de zuivere en accepterende manier waarop je de healingreis leidt. Ik merk dat de stilte die we zo mogen opbouwen zich meer en meer in mij verdiept. Fijn om langs deze weg steeds meer thuis te komen. Zielsvolle groet,
Robert S.
deelnemer online healingreis
Hoe gaat een online healingreis in zijn werk?

Een online healingreis is een magische ervaring en iedere keer weer anders. Het ondersteunt precies je proces waar je op dit moment bent. De healingreis is een grote healing, een energietransmissie. De taal van de ziel, klanken en lichtfrequenties / codes die healing geven, energie velden activeren en je verbinden met je essentie. Je bron. De momenten van stilte zijn een belangrijk onderdeel in deze reis.

Vastzittende structuren, patronen, verstrikkingen, geblokkeerde energie, voorouderlijke energie worden losgetrild in je energiesysteem en getransformeerd. (aards en multidimensionaal) Hierdoor ontstaat er ruimte en meer innerlijke vrijheid. Deze ervaring heeft ook positieve effecten in je dagelijks leven.

Bij jezelf naar binnen treden is essentieel voor levensgeluk. Energie is de basis van alles. Jouw eigen energie is bepalend voor jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Maar ook energie uit je omgeving of van andere personen zijn van invloed op je eigen energie balans. Hierop heb je gelukkig zelf invloed. Je bewust worden hiervan kan je leven en het leven van je naasten namelijk positiever maken!

"De healingmeditaties van Isabel zijn heel bijzonder, krachtig en niet te vergelijken met welke andere meditatie dan ook."
Willeke de Weerd
deelnemer online healingreis
Praktische informatie

De online sessie vind plaats via Zoom. Na je inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging. De dag van de sessie zul je per e-mail je Zoom link ontvangen.

In verband met het automatische systeem kun je je tot uiterlijk 1 uur voor aanvang via mijn website inschrijven. Boek je later, weet ik niet of ik je nog tijdig de inloggegevens kan toesturen.

Kom op tijd. Na aanvang van de starttijd, zit ik zelf in de sessie en kan ik je niet toelaten.

Voorbereiding

Doe een setje lichaamsoefeningen voor en na de healingreis. Hierdoor zal de healingenergie die je ontvangt makkelijker kunnen stromen en doorwerken.

De healingreis kun je zittend of liggend ondergaan. Experimenteer wat voor jou fijn werkt. 

De healingreis is iedere keer en per persoon een andere ervaring.  Vertrouw op jouw proces en geef je over. 

Aftercare

De healingreis in een diepgaande innerlijke reis. Je laat veel los, je ontvangt inzichten, je ontvangt healing. Je komt in een nieuw bewustzijnsveld. Naast de liefde, vreugde en innerlijke rust kunnen ook schaduwkanten, thema’s en oude energie omhoog komen. Dit is nodig om uiteindelijk te transformeren. En vrijheid in jezelf te ervaren. Soms is de healingreis niet voldoende om persoonlijk de diepte in te gaan.

Voel je dat je de diepte in wilt om deze stukken in jezelf aan te gaan? Dan kunnen we 1-op-1 kijken naar wat zich in je wilt laten ontvouwen, zowel transformatie op diepere lagen van je schaduwstukken, als het activeren van je lichte stukken, je (nog verborgen) kwaliteiten.  Tijdens een 1-op-1 sessie ontvang je persoonlijke healing en transmissie die je systeem op verschillende lagen healt en ‘aanzet’.

Boek hier jouw online healingreis
Eerstvolgende data:
"De healing experience bij Isabel. Ja zo ben ik het gaan noemen, het is veel meer dan een meditatie, het is echt een belevenis waarbij er elke keer iets anders gebeurt. Soms giert de energie door m’n lijf, soms word ik totaal rustig als een Boeddha, soms word ik super blij van binnen en heb ik zin om te gaan keten. Soms slaap ik extra zalig daarna, of heb ik juist zin om te gaan dansen. Altijd voel ik dat mijn hele wezen wordt aangeraakt en dat er op onderbewust niveau van alles geheeld wordt. Isabel spreekt ook ziele-taal, zo bijzonder. Het ene moment spreekt ze zacht en liefdevol, dan weer stevig en daadkrachtig, soms lijkt ze wel te zingen, dan weer spreekt ze heel rustig. Van de taal zelf begrijp 'k geen snars, maar het dringt energetisch mijn hele wezen binnen. Tot nu toe steeds online en ik besef dat ik geen avond meer wil missen. Ik kan eigenlijk niet eens goed uitleggen waarom niet, mijn ziel wil er gewoon bij zijn, al hebt ik nog zoveel ervaring met meditaties, dit is van een heel andere orde, echt een experience! "
Lisette, Heemstede
deelnemer online healingreis