Aanbod

Iedere healingreis wordt groepsgewijs gegeven, is uniek en wordt speciaal afgestemd op dat moment. Tijdens deze reis in jezelf wordt je persoonlijke proces ondersteund en geactiveerd. Je ontvangt healing, lichtfrequenties, activaties, codes en er worden nieuwe bewustzijnsvelden in je geopend. Hierdoor verbind je je met je zielspad en ga je vanuit je hart en ziel leven.

Ontvang een diepgaande energetische reiniging, energieboost en activaties. Laat je energie weer stromen. Deze sessie is gericht op jouw energie en proces waar je nu bent. Of je nu ontspanning zoekt, meer levensvreugde wilt ervaren of je missie wilt leven. Tijdens de sessies zul je 'oude' energie die niet meer bij je hoort loslaten en ruimte maken voor je eigen zielenergie.

De magie van fysiek samenkomen. De energie healingsretraites zijn een cadeau aan jezelf. Het is tijd voor ontspanning, voor een diepere verbinding met jezelf en om rust en ruimte creëren van binnenuit. Met nieuwsgierigheid ervaren wat zich in jou wil ontvouwen. Je laad jezelf op met een nieuwe bekrachtigende energie vanuit jouw kern.

"Lieve Isabel, Bedankt voor de zuivere en accepterende manier waarop je de meditatie leidt. Ik merk dat de stilte die we zo mogen opbouwen zich meer en meer in mij verdiept. Fijn om langs deze weg steeds meer thuis te komen. Zielsvolle groet"
Robert S.
Deelnemer healingreis