1-op-1 healingsessies
~ Verander je energie, verander je leven ~
Ervaar de magie van een 1-op-1 healingsessie

Alle sessies dragen bij om je te verbinden met je hart, je essentie, zodat je vanuit innerlijke kracht en liefde kunt leven.

Merk je dat je in je bewustwordingsproces aanloopt tegen bepaalde blokkades? Je hebt het gevoel dat je in dezelfde cirkels ronddraait of dat al jouw methodes niet ‘werken’ of andere manieren die je ‘weet’ of doet maar niet lijken te helpen? Dat je steeds weer diezelfde situaties aantrekt en het je niet lukt oude patronen te doorbreken? Mis je de diepere verbinding met jezelf? Mis je de verdieping waar je naar verlangt?   

Heb je het gevoel dat er meer uit jezelf en je leven te halen valt? Dat je je kwaliteiten niet genoeg weet te benutten? Dat je klaar bent voor een nieuwe stap in je leven? Heb je het gevoel dat er een nieuwe taak of missie op je wacht? Heb je een verlangen om vanuit je hart te leven, te handelen vanuit je hart en wil je de blokkades die dit in de weg staan opruimen?

Een healingssessie kun je daar voor inzetten.

Je weet dat je op de een of andere manier zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Tijdens de healingssessie laat je emoties en patronen los die zich in je lichaam hebben vastgezet. 

Tijdens een healingssessie gebruik ik verschillende technieken die ik intuïtief inzet om blokkades, stagnaties en vervuilde energie te verwijderen. Denk aan stress, angsten, onverwerkt verdriet en trauma’s. Door de verwijdering van deze energieverstoringen gaat je levensenergie weer stromen. Dit geeft een flinke impuls voor je zelfherstellend vermogen, en ook een positief effect op je bewustzijnspad. 

Waar kan ik een healingsessie voor inzetten?
 • Bewustzijnsprocessen

 • Leven vanuit je hart

 • Diepe ontspanning en verbinding met jezelf

 • Het bevrijden van onverwerkte emoties

 • Ondersteuning in je proces

 • Fysieke en psychologische ongemakken

 • Innerlijk-kind pijn

 • Trauma healing

 • Voorouderlijke opschoning

 • Loslaten wat je niet meer dient

 • Meer energie, vitaliteit en levensvreugde

 • Missie activatie

Staat je vraagstuk hier niet bij, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe ziet een 1-op-1 healingsessie eruit?

Je komt bij mij in de praktijk in Haarlem. We starten met een korte intake en intentie waar je de healing voor wilt. Dan neem je plaats op de healingsstoel en mag je volledig ontspannen en ervaren. Je healingsreis begint. 

Je kunt verschillende sensaties voelen en ervaringen hebben. Healing vind plaats op bewuste en juist ook onbewuste lagen. Iedere healing is anders. Een open houding en geen verwachting geeft ontspanning tijdens de healing.  Ik raak je niet aan tijdens de sessie. Ik loop om je heen en ‘werk’ in je energievelden. 

Na de healing bespreken we de ervaring. Afhankelijk waarvoor je healing wilt, en waar je staat in je proces, zal tijdens de sessie duidelijk worden of er meerdere sessies nodig zijn voor een optimaal resultaat. We zullen dan samen een behandelplan maken. Ook met eenmalige sessies kun je al een grote positieve verandering teweeg brengen. 

 

Healingsessie op afstand

Kun je niet naar mijn praktijk komen? Wegens ziekte of tijdgebrek. Een afstandsbehandeling is ook mogelijk. Dan vind de intake telefonisch plaats, en de healingssessie kun je ontvangen op een ontspannen plek in jouw omgeving. Op het moment van de healing is geen telefonisch contact nodig. Na afloop bespreken we de healing en eventuele vervolgstappen.

 

~Vreugdevol leven vanuit jouw kernenergie ~
''Hi Isabel, jemig wat een bijzonder werk doe je toch en wat helend.  Ik heb nog precies hetzelfde to do lijstje, maar sinds de healingsessie doe ik dingen vanuit een veel fijnere energie. dankjewel''
Sanne S.
Client
Alle behandelingen zijn gebaseerd
op het beter laten stromen van jouw levensenergie
en je te verbinden met jouw essentie
Achtergrondinformatie healingsessies

Zorg voor je gezondheid, zorg voor je energie

Gezonde voeding, sporten en voldoende nachtrust zijn belangrijk voor je welzijn. Dat weten we allemaal. Maar ook onze eigen energie heeft veel invloed op hoe we ons voelen. Wij mensen hebben namelijk energie in en om ons heen. Soms blokkeert of stagneert deze energie. Dit kan uiteindelijk fysieke of emotionele ongemakken geven.

De twee natuurwetten:
1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Door het gebruik van deze levensenergie, die continue beschikbaar is van de zon, lucht en aarde, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet voor fysieke en psychologische disbalansen. Denk hierbij aan migraine, hoge bloeddruk, astma, maag en darmklachten, zwangerschapsuitdagingen, slaapproblemen, vermoeidheid, stress, neerslachtigheid, depressie, angsten, verdriet, 

Fysiek contact is niet nodig omdat ik in het bioplasmic of energielichaam werkt, en niet rechtstreeks op het fysieke lichaam. Dit energielichaam, het aura, is de blauwdruk die in en om het fysieke lichaam is. Het is het energielichaam dat levensenergie absorbeert en distribueert in het hele fysieke lichaam, spieren, organen, klieren etc. De reden dat Pranic healing werkt in het energielichaam is omdat de meeste fysieke klachten eerst als energetische verstoringen in het energielichaam verschijnen. Daarna manifesteert dit als problemen in het fysieke lichaam. Ook kunnen disbalansen voor  emotionele klachten zorgen.

De allesomvattende energie die het fysiek lichaam omringt, doordringt en het voedt, heeft ook invloed op onze emoties, onze gedachtes, ons vermogen met stress om te gaan, ons manifesterend vermogen, onze relaties en zelfs onze financiën.

Healing kan worden ingezet om zowel fysieke en als emotionele balans te brengen. Ik maak gebruik van verschillende technieken die ik intuïtief inzet om blokkades, stagnaties en vervuilde energie te verwijderen. Denk aan angsten, onverwerkt verdriet en trauma’s. Door de verwijdering van deze energieophopingen gaat je levensenergie weer stromen. Dit geeft een flinke impuls voor je zelfherstellend vermogen, en ook een positief effect op je gemoedstoestand. 

De healing en reguliere gezondheidsbehandelingen gaan goed samen. Het versterkt elkaar. 

''Ik ervaar zo ontzettend veel van onze laatste healing, ik ben zoveel meer in mijn kracht gaan staan! En de inzichten blijven binnen komen met alles wat tijdens de sessie door kwam."
Ashley v Beijeren
client healingsessie
Waar moet ik rekening mee houden na een 1-op-1 healingsessie?

Het is aan te raden om na de healingsessie die dag niet te veel activiteiten in te plannen. Geef je lichaam rust en ontspanning. Je hebt tijdens de sessie veel oude energie losgelaten en je lichaam mag weer een nieuwe balans vinden. De uitwerking kan per healing, per persoon en per thema anders zijn. 2 á 3 dagen na de sessie is vaak de nieuwe balans weer terug. De week /weken erna is het dieperliggende proces nog aan het werk. Soms merk je dat heel bewust, soms niet. Je zit dan al in een nieuw bewustzijnsveld, waardoor je vanuit hier je leven leeft.

Healingsessie voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren kunnen veel baat hebben bij het ondergaan van een healingsessie. Hun gevoeligheid en openheid is nog volop aanwezig. Hierdoor kunnen ze prikkels opnemen uit hun omgeving. Denk hierbij aan stress en emoties van ouders, mensen om hen heen, op school. Denk ook aan de mentale druk op school. Dit kan hun eigen energie en gezondheid beïnvloeden. Dit kan resulteren in dat ze zelf niet lekker in hun vel zitten, prikkelbaar zijn, woedeuitbarsting hebben, slecht slapen, stil worden en zich terugtrekken. Vaak is een of twee behandelingen voldoende om weer balans, rust en tevredenheid te ervaren. Ook vergroot dit de concentratie en zelfvertrouwen. Tijdens de healingsessie worden de overmatige prikkels opgeschoond, zodat ze weer meer verbonden met hun essentie zijn, waaruit levensvreugde en creativiteit stroomt. 

Voor baby’s en jonge kinderen raad ik een afstandsbehandeling aan, zodat ze in hun eigen omgeving zijn tijdens de sessie.

"(Healing dochtertje van 6 jaar) Hoi Isabel, het is werkelijk bizar. Na 5 dagen extreem overgeven, huilen, kronkelend van de buikpijn /niet slapen of eten is de situatie sinds gisteren 17:40 volledig gedraaid. Precies tijdens het tijdstip dat je de afstandshealing deed. Ze heeft geen pijn meer en heeft zelfs al voorzichtig haar eerste boterhammetjes gehad zonder dat ze er last van heeft. Ook weer vrolijk en praatjes. Ik ben zo blij! Heel veel dank"
Tim. A.
Ervaring Energiewerk
Tarieven
DSCF1107(1)

1-op-1 healingsessie / consult in mijn praktijk € 111,00 incl. btw

€111
De sessie in mijn praktijk is tussen de 1.15 - 1.30 uur.
Isabel2

1-op-1 healingsessie / consult op afstand € 110,00 incl. btw

€110
De afstandsessie tussen 1.15 - 1.30 uur. Dit is inclusief voorbespreking & terugkoppeling.
DSCF2445 2

1-op-1 healingsessie / consult op afstand voor kinderen onder 12 jaar € 85,00 incl. btw

€85
De afstandsessie tussen 1.00 - 1.15 uur. Dit is inclusief voorbespreking & terugkoppeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie?  Neem contact met me op.

Boek jouw 1-op-1 healingsessie met Isabel

 Je mag me mailen (hallo@isabelsips.nl)  of appen (+31)653363635 – dit is altijd sneller!

"Na de healing sessie bij Isabel voel ik mij stukken lichter en meer ontspannen, alsof er een last van mijn schouders is weggehaald"
Ingeborg M.
client healingsessie