Retraites - verwen jezelf
Wat is een retraite?

 In een retraite komen we samen, delen we samen onze reis en verbinden we met elkaar. Bij jezelf naar binnen treden is essentieel voor levensgeluk. Energie is de basis van alles. Jouw eigen energie is bepalend voor jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Ook energie uit je omgeving of van andere personen zijn van invloed op je eigen energie balans. Hierop heb je gelukkig zelf invloed. Je hiervan bewust worden kan je leven en het leven van je naasten namelijk positiever maken.

Het veld van healing

Ik stem me af op de groep en dat wat er in het veld zichtbaar wordt en geheald mag worden. Dit ondersteun ik door mijn Zielentaal, Energie en Healing frequenties en lichtcodes die ik mag doorgeven. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke activatie tijdens de healingsreis. Het is je persoonlijke reis, maar er vind onder andere ook healing plaats op je voorouderlijke familie lijnen en collectief. 

Voordelen van een retraite
  • Beter omgaan met je eigen energie

    Zodat je zelfredzaam en krachtig bent als je uitdagingen in het leven ervaart

  • Omgaan met de energie uit je omgeving

    Zodat je zorg kunt dragen voor de energiebalans uit je omgeving

  • Positiever in het leven staan

    Zodat je meer energie hebt en je levensvreugde toeneemt

Programma retraites

De reis die we samen gaan maken met de thema’s worden afgestemd. Het programma van de retraites  zal voornamelijk intuïtief de invulling krijgen.
Voorbij kunnen komen: Stilte, meditatie, reflectie, ademwerk (lichte vorm), beweging, liggend ontspannen, kaartje trekken, de healingsreis en persoonlijke activaties.

Het overkoepelende thema:
Overgave in liefde en zachtheid

De retraites zullen in een intieme setting plaatsvinden. In de agenda, vind je de specifieke informatie per retraite.

Verschillende retraites

Er zijn retraites van een middag, en dag of  een weekeind.  Deze worden op verschillende plekken in Nederland gehouden.  

‘Wat een diepgaande ervaring tijdens de retraite, ik kon helemaal zakken in mezelf en kreeg inzichten en healing op de thema’s die speelden in mijn leven. Na het retraite voelde ik me lichter, krachtiger en vooral merkte ik meer zachtheid in mezelf. De volgende keer ga ik weer mee!"
Sarona
Deelnemer retraite
Samenwerken?

Ik hou van reizen en krachten samenbundelen. Vind je het leuk om een healing retraite te organiseren, op jouw locatie of voor jouw vrienden en netwerk, of wil je me als onderdeel in je programma op je eigen retraite neem contact met me op voor de mogelijkheden. Stuur een mailtje naar hallo@isabelsips.nl