Over Isabel

Over Isabel

Reizen zit in mijn bloed. 18 jaar heb ik de wereld rondgevlogen als stewardess en daarnaast veel privé reizen mogen maken. In het begin was de voornaamste nieuwsgierigheid er voor culturen en landen het fysieke reizen.

Ik kwam in aanraking met mensen over de hele wereld, maakte mooie avonturen mee. Doordat mijn interesse in spiritualiteit groter werd, kregen mijn bezoeken aan het buitenland een extra dimensie.

Waar ik nog steeds mooie plekken bezocht, richtte ik mij nu ook op plaatsen waar mijn interesse in persoonlijke groei en spirituele groei werden aangeraakt. Zo ontmoete ik op verschillende plekken mensen die met dezelfde zoektocht ‘wie ben ik’ en ‘wat komt ik hier op aarde doen’ bezig waren. Ik werd uitgenodigd op lokale ceremonies, meditaties, ontmoette leermeesters, deed mee met cursussen, sessies en retreates. Zowel in Nederland als in het buitenland deed ik veel ervaring op.

Waar mijn pad meditatie een grote rol had. Heeft ook het bewust omgaan met energie en healing voor mij een grote plek in mijn leven gekregen.

Op een gegeven moment kreeg ik een dieper besef en gevoel dat al dat moois wat ik heb ervaren, alle kennis die ik heb opgedaan, wilde delen met anderen. Mijn zoektocht naar mezelf heeft voor veel ervaringen, nieuwe begrippen, nieuwe waarheden gezorgd. En voor mij een enorm positief effect in mijn leven gebracht. Toen ik werd gevraagd om te helpen verspreiden van de kennis en alle praktische technieken van Pranic Healing, heb ik daar geen moment aan getwijfeld. Zulke mooie tools om een nog rijker leven te hebben, gun ik iedereen. Zo heb ik zelf veel geëxperimenteerd met alles wat ik heb geleerd. Hierdoor heb ik mijn eigen waarheid kunnen vormen. Iets wat ik ook belangrijk vind en ook altijd benoem in mijn lessen. Dat je voor jezelf je eigen waarheid vind, in datgene wat je aangereikt krijgt. En altijd open minded blijven. Iets wat ik tot op de dag van vandaag ook probeer na te streven.

Ik geniet van het lesgeven. Het overdragen van kennis, van mijn ervaringen. Als ik bij mensen ‘kwartjes’ zie vallen, en iedere keer weer een dieper contact met zichzelf krijgen. Of tijdens de healingssessies, het loslaten van ouds, en verwelkomen van iets nieuws. Dat kan heel lastig zijn. Als ik deze processen mag begeleiden en zie mijn cliënten deze grote stappen maken. Fantastisch! Dat zijn geluksmomentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *