Oefenen en verdiepen met Pranic Healing

Breng Pranic Healing in je dagelijks leven!

 

Terug naar de basis

Tijdens de Pranic Healing workshop heb je zoveel geleerd, mooie en effectieve technieken. Om jezelf en je naasten te helpen met een gezonder, blijer en bewuster leven.

Technieken die je helpen met fysieke of emotionele uitdagingen in het leven. Die ook nog eens super effectief en makkelijk uitvoerbaar zijn.

Dit oefen en verdiepings moment is speciaal ontwikkeld, zodat jij nog meer kunt doen met Pranic Healing. En je Pranic Healing makkelijk kan implementeren in je dagelijks leven.
Alles begint bij een goede basis.

Basis theorie en praktijk oefeningen

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om samen te komen. De geleerde stof te herhalen. Te oefenen. Zodat je steeds meer vertrouwd raakt met de materie. Je zult zien dat jij als healer heel veel kunt! Zodat als je thuis bent je zelfverzekerd aan de slag kan. Want door veel te oefenen en te ervaren, daar zit de groei van een healer. De welbekende vlieguurtjes maken is essentieel.

Dit evenement is gericht op de basis. Die het belangrijkst is voor iedere healer, zeker als je wilt groeien en doorleren. We zullen zowel theorie als praktijk oefeningen doen.

Dit evenement is geschikt voor iedereen die de Basic Pranic Healing workshop heeft gevolgd. Al ben je een beginner, een gevorderde, ook al heb je nog niet geoefend, ook al oefen je veel, misschien heb je een tijdje niets gedaan, en wil je het weer oppakken, maar weet je niet meer precies hoe. Dan is deze workshop super leuk voor jou!

 

 

 

Doe je mee?

Eerstvolgende mogelijkheden:

do 5 maart | 19.30 - 22.00 | Haarlem | € 20,- | Praktijk Isabel


Voorwaarde: Basic Pranic Healing

Check ook mijn agenda voor het evenement zelfcare & zelfliefde retreat. Hierin gaan we de diepte in met zelfhealing of verschillende niveaus.

 

 

 

 

 

Ik meld me aan!

Klik op de onderstaande link en vul het formulier in.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je bekijken wat het beste bij jou past? Dan kan je altijd even mailen of Isabellen!