Psychotherapy Pranic Healing (niveau 3)

Leer alles over emotionele en mentale klachten, en hoe deze te behandelen bij u zelf en uw naasten

Vergroot je healing vaardigheden in Pranic Healing

Als u geïnteresseerd bent in het verlichten van de pijn en het lijden van uzelf, uw geliefden en anderen dan is de advanced Pranic Healing een van de beste keuzes, omdat het u een meer gespecialiseerde en geavanceerde geneeskundige technologie leert die u in staat stelt snel en effectief te healen.

Geavanceerde Pranic Healing is ontworpen voor degenen die hun helende vaardigheden naar het volgende niveau willen tillen met behulp van de kleur Pranas (energieën). Het is een doorbraak op het gebied van alternatieve geneeskunde.

Krachtig en Effectief healen

Witte energie kan worden verdeeld in 7 kleuren, elk met bepaalde eigenschappen en effecten. In Advanced Pranic Healing leer je hoe je deze kleuren Pranas effectief kunt gebruiken voor snel herstel, aangezien de kleur Pranas een meer gericht effect op het energielichaam creëert. In deze cursus worden de chakra's uitgebreider besproken, waardoor healers beter in staat zijn om verschillende ziekten te begrijpen en hoe ze mensen beïnvloeden. Het hoogtepunt van Advanced Pranic Healing is de introductie van kleurpranas, samen met hun individuele functies en hoe ze individueel of in combinatie kunnen worden gebruikt om snel ingewikkelde ziekten te genezen. Pranic healers oud en nieuw zullen sterk profiteren van de informatie die erin zit.

Wat leer je tijdens de gevorderde Pranic Healing

Na de cursus kun je:

Creëer kleur Pranas effectief en met de juiste tint en proportie voor een veilige behandeling

Gebruik het juiste percentage en combinaties van kleur Pranas om een breed scala aan lichamelijke aandoeningen te verbeteren

Doe geavanceerde scan om de conditie van de patiënt in detail te leren kennen

Doe gespecialiseerde genezing op meer chronische aandoeningen in kortere tijd

Doe geavanceerde genezing voor snel herstel van wonden, pijn en brandwonden

Gebruik geavanceerde stap-voor-stap technieken om het bloed, de interne organen te zuiveren en het immuunsysteem te stimuleren

Gebruik instructieve genezing

Als u geïnteresseerd bent in het verlichten van de pijn en het lijden van uzelf, uw geliefden en anderen dan is de advanced Pranic Healing een van de beste keuzes, omdat het u een meer gespecialiseerde en geavanceerde geneeskundige technologie leert die u in staat stelt snel en effectief te healen.

Doe je mee?

Datum: 3 april 2020 (1 dag)
Tijd: 09.30 - 18.00
Locatie: Haarlem
Bijdrage: € 484,00 incl. BTW

Docent: Vivek Joshi, Organisatie: Isabel Sips
Voorwaarde: Basic & advanced  Pranic Healing

Na het afronden van de Pranic Psychotherapy kun je meedoen met het jaartraject om erkend associate Pranic Healer te worden.

 

 

 

Ik meld me aan!

Klik op de onderstaande link en vul het formulier in.
Voor vragen stuur me een mailtje, dan neem ik contact met je op.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je bekijken wat het beste bij jou past? Dan kan je altijd even mailen of Isabellen!