Mediteren met vollemaan

Ervaar intense rust en krijg weer energie!

Mediteren met volle maan

De periode van de volle maan is weer aangebroken. Deze maand kun je weer meedoen met de groepsmeditatie.

We weten dat mediteren goed is voor lichaam en geest. Tijdens de periode van de volle maan is de beleving en het effect van de meditatie groter.

Krachtig en Effectief

De Twin heart meditatie als onderhoud voor je lichaam en geest.

Tijdens deze geleidde meditatie maken we contact met dat deel in onszelf, waar alles goed is. Waar ruimte en vrijheid is. In dit proces zullen we oude negatieve gedachtes, overtuigingen en emoties loslaten. Dit gebeurd gewoon door de meditatie te volgen. Door dat je tijdens de meditatie leert van een afstandje te kijken naar je leven, situaties, emoties en gedachtes. Zul je merken dat je dit steeds vaker automatisch in je dagelijks leven toepast. Je zult je lichter voelen en meer ontspanning ervaren.

Deze meditatie kan ingezet worden als je snelle stappen wilt maken in je persoonlijke en spirituele groei. We werken op deze avond altijd met een persoonlijke intentie en de intentie van de volle maan. De meditatie is een persoonlijke ervaring, en je haalt er datgene uit wat voor jou belangrijk is.

Volle maan meditatie in 2020:

vr 10 januari
ma 10 februari
ma 9 maart
di 7 april
do 7 mei
do 4 juni
ma 6 juli
(onder voorbehoud)
ma 3 augustus
(onder voorbehoud)
di 1 september
(onder voorbehoud)
do 1 oktober
(onder voorbehoud)

Tijd: 19.30 -21.15
Locatie: Praktijk van Isabel. (Rutherfordstraat 25, Haarlem)
Bijdrage: € 15,00
Opgave: ja

Na afloop van de volle maan meditatie is er een mogelijkheid voor beoefening van Arhatic Yoga. Hieraan kun je meedoen na deelname Arhatic Yoga workshop.

reserveer nu jouw plek!

Ben je geïnteresseerd in een van de workshops, meditaties, lezing, introducties etc, klik dan op onderstaande knop en meld je aan!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je bekijken wat het beste bij jou past? Dan kan je altijd even mailen of Isabellen!