Activeer jezelf workshop

Breng energie je dagelijks leven in!

Terug naar de basis

Zoveel heb je geleerd, zoveel mooie en effectieve technieken. Om jezelf en je naasten te helpen met een gezonder, blijer en bewuster leven.

Technieken die je helpen met fysieke of emotionele uitdagingen in het leven. Die ook nog eens super effectief en makkelijk uitvoerbaar zijn.

Deze workshop is speciaal ontwikkeld, zodat jij nog meer kunt doen met Pranic Healing.
Alles begint bij een goede basis.

Basis theorie en praktijk oefeningen

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om samen te komen. De geleerde stof te herhalen. Te oefenen. Zodat je steeds meer vertrouwd raakt met de materie. Je zult zien dat jij als healer heel veel kunt! Zodat als je thuis bent je zelfverzekerd aan de slag kan. Want door veel te oefenen en te ervaren, daar zit de groei van een healer. De welbekende vlieguurtjes maken is essentieel.

Deze workshop is gericht op de basis. Die het belangrijkst is voor iedere healer, zeker als je wilt groeien en doorleren. We zullen zowel theorie als praktijk oefeningen doen.

De workshop is geschikt voor iedereen die de Basic Pranic Healing workshop heeft gevolgd. Al ben je een beginner, een gevorderde, ook al heb je nog niet geoefend, ook al oefen je veel, misschien heb je een tijdje niets gedaan, en wil je het weer oppakken, maar weet je niet meer precies hoe. Dan is deze workshop super leuk voor jou!

 

Doe je mee?

Zondag 21 oktober van 13.00 - 17.00
Haarlem

Bijdrage: € 25,00
Opgave: ja
Voorwaarde: Basic Pranic Healing

 

reserveer nu jouw plek!

Ben je geïnteresseerd in een van de workshops, meditaties, lezing, introducties etc, meld je dan hieronder aan!

Persoonlijk gegevens

Maak hieronder je keuze

Meer weten?

Heb je vragen of wil je bekijken wat het beste bij jou past? Dan kan je altijd even mailen of Isabellen!